Cub Cadet XZ6 S107

Základní model zero-turn rideru z řady XZ6 se záběrem 107 cm a motorem Cub Cadet.

NULOVÝ POLOMĚR OTÁČENÍ - VELKÁ ROZMANITOST

V traktoru se spojil výkon a výkonnost. Celosvětově první technologie Zero-Turn s řízením volantem a zatáčením všech kol pro nedostižný výkon a stabilitu. S účinností a dlouhou životností výkonného motoru se z každého sečení stane dobrodružství.

Inovativní technologie řízení Synchro-Steer je dalším evolučním krokem v technice strojů s nulovým poloměrem otáčením. Naše jedinečné Zero Turn ridery s volantem jsou díky nulovému poloměru otáčení neuvěřitelně ovladatelné jako konvenční stroje s nulovým poloměrem otáčení, ale přitom máte díky volantu plnou kontrolu nad předními koly. Pohon a řízení jsou perfektně sladěny tak, aby zajistily správnou rychlost a směr otáčení obou zadních kol v každé poloze otočení volantu. Při použití řídicího systému Synchro-Steer se snižuje potřebný čas na sekání až o 10 %. Tuto revoluční technologii naleznete pouze u našich sérií XZ.

17AAGBYE603

Dostupnost ve dnech:

136 490 Kč s DPH

Koupit

112 802 Kč bez DPH

Motor:Cub CadetObsah:679 cmVýkon kW/min -1:14,9 / 2.350Počet válců:2, V-TWINObsah nádrže (kapacita):13,25 lMazání:Tlakové s filtremPřevodovka:Dual HydrostatOvládání rychlosti:Dvojitá řidící pákaTempomat:-Doporučená plocha (m2):10.000Záběr cm:107Výška sečení (min-max):25115 mmMožnosti sečení:3-v-1Počet nožů:2Zapínání žacího ústrojí:Elektromagnetická spojkaStupně sečení:15Kolečka žacího ústrojí:2Mycí tryska / mulčování:Standard / StandardSběrné zařízení:230 l VolitelněDeflektor trávy:StandartPřední náprava:OcelPřední nárazník / zadní nárazník:-/-Poloměr otáčení (cm):0Pneumatiky ( p/z ):11 x 6 / 20 x 8Ložiska kol:-Akumulátor:12 V / 230 CCASvětlomety:StandartPočítadlo provozních hodin / ukazatel servisu:StandartBezpečnostní systémy:-Typ sedadla:Vysoké opěradlo, loketní opěrkyNastavení sedadla:Podélně nastavitelnéVolant:Synchro SteerBox na nářadí/držák nápojů:Standart / -Sečení při jízdě vzad (RevTEK):Standart

      Akční nabídka !

      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0 Kč
      Celkem 0 Kč

      K pokladně