522iHD75 Aku plotostřih (bez aku a nab.)

Husqvarna 522iHD75 je dobře vyvážený, lehký 36voltový akumulátorový plotostřih pro profesionální použití na plný úvazek. Výkonově ekvivalentní benzínovým nůžkám na živý plot.

Tyto vysoce výkonné akumulátorové nůžky na živý plot jsou skvělé pro častější stříhání. Jsou vybaveny vysokorychlostním převodem a 75 cm dlouhou oboustrannou střihací lištou s ostrými, na třech stranách broušenými noži. Při použití akumulátoru ve výrobku dosáhnete skvělé manévrovatelnosti bez kabelu nebo můžete prodloužit dobu provozu pomocí speciálního adaptéru pro připojení k zádovému akumulátoru. Akumulátor a nabíječka nejsou součástí dodávky.

9704661-01

Dostupnost ve dnech:

17 499 Kč s DPH

Koupit

14 462 Kč bez DPH

Rychlost stříhání4 400 kmitů/minOvládáníBezdrátové připojeníNeAkumulátorTyp akumulátoruLionNapětí akumulátoru36 VMotorTyp motoruBLDC (bezkomutátorový stejnosměrný)VybaveníDélka střihací lišty, cm75 cmRozteč nožů (zubů)30 mmModel akumulátoru--Typ nabíječky--RozměryRozměry výrobku, délka116 cmHmotnost bez akumulátoru3,8 kgHladina zvuku a hlukuHladina akustického výkonu, garantovaná (LWA), db(A)95 dB(A)Hladina akustického tlaku u ucha obsluhy, db(A)81 dB(A)VibraceEkvivalentní hladina vibrací (ahv, eq) zadní rukojeti1,8 m/s²Ekvivalentní hladina vibrací (ahv, eq) přední rukojeti1,4 m/s²

      Akční nabídka !

      Všechny akce

      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0 Kč
      Celkem 0 Kč

      K pokladně