Husqvarna Automower® 310E NERA

Robotická sekačka s funkcí EdgeCut pro středně velké trávníky

 

Husqvarna Automower® 310E NERA je robotická sekačka na trávu pro údržbu trávníků o rozloze až 1000 m². Sekačka je vybavená funkcí EdgeCut, která minimalizuje potřebu zastřihávání okrajů trávníku, čímž šetří čas a práci při údržbě trávníku. Sekačka 310E NERA nabízí možnost volby instalace s fyzickými vodiči nebo instalace s bezdrátovou technologií Husqvarna EPOS™, se kterou zažijete naprostou flexibilitu s virtuálními hranicemi, jaké umožňují satelitní technologie, a to s přesností 2–3 cm, a zároveň odpadá riziko poškození fyzických vodičů. Technologie EPOS™ umožňuje použít funkci Zone Control, takže si můžete upravit trávník podle svých potřeb a vytvořit několik pracovních oblastí s různým nastavením pomocí aplikace Automower® Connect. Stejně snadno lze vytvořit dočasně zakázané zóny pro uchování sezónních divokých květin nebo oblastí zahradních projektů.

Pomocí aplikace Automower® Connect můžete svou sekačku sledovat odkudkoli na světě a integrovat ji do vaší chytré domácnosti. Odesílejte příkazy, prohlížejte, měňte nastavení své sekačky a přijímejte upozornění pro úplnou kontrolu nad trávníkem.

 

9706541-11

Dostupnost ve dnech: NA DOTAZ

52 999 Kč s DPH

Koupit

43 801 Kč bez DPH

Kapacita

AM310E NERA
Č. výrobku: 970 65 41‑11

Pracovní kapacita1 000 m²Typ ohraničeníVodič (virtuální lze jako příslušenství)Maximální sklon u vodiče ohraničující smyčky20 %Maximální sklon uvnitř pracovní plochy30 %Max. aktivní čas17 hSystém hledáníČtyři systémy hledáníNásleduj naváděcí vodič2Systém nabíjeníAutomatickýCelkové rozměryHmotnost, kg12,2 kgRozměry výrobku, délka68 cmRozměry výrobku, šířka44 cmRozměry výrobku, výška28 cmÚdaje o výrobkuBarvaŠedáHladina hluku vnímaná60 dB(A)Index ochrany (IP kód)IPX5Typ akumulátoruLionKapacita akumulátoru, Ah2 AhNabíjecí proud (A)2,2 APrůměrná doba sečení na jedno nabití50 minTypická doba nabíjení40 minPrůměrná spotřeba energie za měsíc při maximálním využití11 kWhSystém sečeníŽací systém2 kotouče s 3 otočnými ostrými břityVýška sečení, max., mm55 mmVýška sečení, min., mm20 mmŠířka záběru, cm22 cmNastavení výšky sečeníElektrickéOchranný diskAnoObousměrné otáčení žacího diskuAnoOvládáníKlávesniceOtočné kolečko, displej a stavová LED / apl.Informační panelBarevný displej TFT 2,8” QVGABezdrátové připojeníBluetooth®, Wi-FiŘízení pomocí aplikaceAutomower® ConnectIntegrace s inteligentní domácnostíAnoAktualizace firmwareFOTABezpečnostGPS SledováníNeGeoFenceAnoPIN kódAnoAlarmAnoSenzor pro zvednutíAnoSenzor náklonuAnoDetekce objektůNe

      Akční nabídka !

      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0 Kč
      Celkem 0 Kč

      K pokladně