Husqvarna Aspire ™ PE5-P4A bez akumulátoru a nabíječky

Husqvarna Aspire™ PE5-P4A je výkonná akumulátorová vyvětvovací pila pro přesné a čisté řezy na větvích o šířce až 75 mm. S pilou se snadno manipuluje díky jejímu kompaktnímu designu a nízké hmotnosti. Lze ji snadno spojit s teleskopickým hřídelem, který prodlouží váš dosah až na 3 metry pro prořezávání vysoko rostoucích větví.

Stejně jako všechny nástroje z řady Husqvarna Aspire™ má elegantní černý design doplněný oranžovými detaily, které vás intuitivně navedou ke všem interakčním bodům. Uskladnění v menších prostorech je usnadněno díky přibalenému háčku, vyrobenému na míru, který lze připevnit na zeď nebo použít se systémem úložných kolejnic Husqvarna Aspire™.

18 V akumulátorový systém aliance POWER FOR ALL nabízí flexibilitu a vyžaduje méně úložného prostoru, protože jeden akumulátor lze použít pro nástroje a vybavení více značek.

9706214-02

Dostupnost ve dnech:

4 499 Kč s DPH

Koupit

3 718 Kč bez DPH

Typ akumulátoruLionNapětí akumulátoru18 VPočet akumulátorů v ceně--VybaveníRozteč řetězu1/4"Délka lišty (v palcích)5 palcůTyp řetězuSP11GModel akumulátoru--Typ nabíječky--Chain oilBio 50 mlKapacitaRychlost řetězu při max. výkonu5 m/sRozměryHmotnost (bez řezacího zařízení)2,8 kgHmotnost (bez akumulátoru a řezacího zařízení)2,8 kgDélka, složená, včetně řezací hlavy, cm221 cmHladina zvuku a hlukuHladina akustického tlaku u ucha obsluhy, db(A)74 dB(A)Hladina akustického výkonu, garantovaná (LWA), db(A)90 dB(A)VibraceEkvivalentní hladina vibrací (ahv, eq) zadní rukojeti0,5 m/s²

      Akční nabídka !

      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0 Kč
      Celkem 0 Kč

      K pokladně