Aku sekačka Aspire™ LC34-P4A bez akumulátoru a nabíječky

Akumulátorová sekačka na trávu, která se snadno používá, skladuje a přenáší

 

Akumulátorová sekačka na trávu Aspire LC34 se snadno používá, přenáší a skladuje. Sekačka se lehce startuje a rukojeť lze nastavit do pohodlné pracovní pozice.. Díky kompaktním rozměrům sekačka snadno projede úzkými průchody. Navíc je lehká, má skládací rukojeť a rukojeť pro přenášení i odnímatelný sběrný koš, takže se dobře přenáší.
Sekačku lze pro uskladnění složit do praktické velikosti, a uložit svisle na podlaze nebo na stěně bez sběrného koše pomocí přiloženého háku .
Sekačka Aspire LC34 je součástí řady výrobků Husqvarna Aspire™ vyvinutých se zřetelem na skladování v omezeném prostoru. To je důvod, proč je každý výrobek dodáván s úložným hákem, vyrobeným na míru, který lze namontovat přímo na stěnu nebo použít s úložním systémem Husqvarna Aspire™. Tento úložný prostor na nářadí lze rozšířit o veškeré zahradní nářadí spolu s kolejnicovým systémem Aspire™.
Tento výrobek využívá 18V akumulátorový systém aliance POWER FOR ALL a je kompatibilní s mnoha dalšími akumulátory a nabíječkami přidružených značek. To znamená, že si pro všechny výrobky pro domácnost a zahradu stačí zakoupit pouze jeden akumulátor.

 

9706483-01

Dostupnost ve dnech: NA OBJEDNÁNÍ

6 699 Kč s DPH

Koupit

6 699 Kč bez DPH

Motor

Aspire LC34 bez aku. a nabíj.
Č. výrobku: 970 64 83‑01

Čistý výkon při přednastavených otáčkách, kW0,5 kWPřednastavené otáčky, ot./ min3 000 ot./minMateriálMateriál skeletuABS plastRáfky, materiálPlastŽací ústrojíMetoda(y) sečeníSběrný koš/BioClip®Šířka záběru, cm34 cmSada BioClip®Nedodává seMulčovací ucpávka BioClip®Součást dodávkyPolohy pro nastavení výšky sečení4Nastavení výšky sečeníCentrálníVýška sečení, max., mm65 mmVýška sečení, min., mm25 mmHnací systémSystém pohonuBez pojezduPoháněná kolaN/ARychlost dopředu, max.0 km/hRychlost dopředu, min., km/h0 km/hVybaveníTyp sběrného košePevná horní část s tkaninovým vakemObjem sběrného koše, litry30 lTyp rukojetiRovnáMožnosti nastavení výšky rukojetiTeleskopické, plynulé nastaveníKolečka s ložisky, přední/zadníNe / NeSklopná rukojeťAnoMěkká rukojeťAnoRukojeť nastavitelná do stranNeOvládání plynuNeRozměryPrůměr kol, přední, mm138,5 mmPrůměr kol, zadní, mm158 mmHmotnost, kg11,8 kgRozvor, cm46,5 cmHladina zvuku a hlukuHladina akustického tlaku u ucha obsluhy, db(A)74 dB(A)Hladina akustického výkonu, měřená dB(A)86 dB(A)Hladina akustického výkonu, garantovaná (LWA), db(A)87 dB(A)VibraceVibrace rukojeti0,5 m/s²

      Akční nabídka !

      

      Košík  

      Žádné zboží

      Poštovné 0 Kč
      Celkem 0 Kč

      K pokladně